• BIST 9275.5
  • Altın 3809.644
  • Dolar 37.9447
  • Euro 41.7205
  • Lefkoşa 13 °C
  • Girne 14 °C
  • Mağusa 14 °C
  • İskele 14 °C
  • Güzelyurt 11 °C
  • Lefke 13 °C

Cimnastikte milli sporcular finale yükseldi

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Azerbaycan etabında milli sporculardan Bilge Tarhan, Bengisu Yıldız, Sevgi Seda Kayışoğlu ile Mehmet Ayberk Koşak ve Kerem Şener finale kalma başarısı gösterdi.
Cimnastikte milli sporcular finale yükseldi

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Bakü'de devam eden Artistik Cimnastik Dünya Kupası elemelerinde ay-yıldızlı kadın sporculardan; Bilge Tarhan atlama masasında 12.783 puanla 4'üncü, Bengisu Yıldız 12.533 puanla birinci yedek, Sevgi Seda Kayışoğlu asimetrik paralelde 13.033 puanla 7. olarak finalde yarışma hakkı elde etti.

Erkek milli sporculardan ise halka aletinde Mehmet Ayberk Koşak 14.233 puanla 4'üncü, Kerem Şener ise 13.566 puanla 3'üncü yedek olarak finale kaldı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.