• BIST 9145.11
  • Altın 3695.994
  • Dolar 38.0092
  • Euro 41.866
  • Lefkoşa 15 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • İskele 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • Lefke 17 °C

İstanbul'da kamyonun çarptığı üst geçit yenileniyor

Sultangazi'de hafriyat kamyonunun çarpması nedeniyle zarar gören 50. Yıl Baştabya Tramvay Durağı Yaya Üst Geçidi'nin yenilenmesine dönük çalışmalara başlandı.
İstanbul'da kamyonun çarptığı üst geçit yenileniyor

İBB'den 31 Mart'ta yapılan yazılı açıklamada, Sultangazi 50. Yıl Baştabya Tramvay Durağı Yaya Üst Geçidi'nin 16 Kasım 2021'de kamyon çarpması sonucu hasar aldığı, 15 Mart'ta ikinci defa hafriyat kamyonunun çarptığı üst geçitte ağır hasar oluştuğu duyurulmuştu.

50. Yıl Baştabya Tramvay İstasyonu kullanıma kapatılarak, mevcut yaya üstgeçidinin kaldırılması ve yerine yenisinin yapılması için çalışmalara başlandı.

Çalışmalar nedeniyle Arnavutköy TEM Otoyolu Bağlantısı (Eski Edirne asfaltı) tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yeni üst geçidin yapımının haziran ayında tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmalar süresince Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay Hattı'nın 50. Yıl Baştabya Tramvay Durağı da hizmet veremeyecek.

Yaya ve tramvay trafiği, bir önceki Cumhuriyet Mahallesi İstasyonu ile bir sonraki Hacı Şükrü İstasyonu'ndan sağlanacak.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.