18 Eylül 2024
  • Lefkoşa32°C
  • Girne30°C
  • Mağusa32°C
  • İskele32°C
  • Güzelyurt30°C
  • Lefke32°C

CUMHURİYET MECLİSİ BAŞKANI TÖRE, MEVLİD KANDİLİ NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı. Töre mesajında, Mevlid Kandili’nin, Müslümanların sınırsız mağfiret ve merhamet sahibi olan Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve berekete erişebilme fır

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı

14 Eylül 2024 Cumartesi 09:18

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Töre mesajında, Mevlid Kandili’nin, Müslümanların sınırsız mağfiret ve merhamet sahibi olan Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve berekete erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna günlerden birisi olduğunu kaydetti.

Töre mesajında, şu ifadeleri kullandı:

“Böylesi mübarek günlerde, toplumsal sorumluluğumuzun daha çok farkına vararak, dayanışma ve yardımlaşma içerisinde kenetlenmeliyiz. Başta Anavatanımız Türkiye’de bulunan kardeşlerimiz olmak üzere, tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim. Bu fırsat kapısının açıldığı manevi iklimin, çağın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere şifa olması dileklerimle tüm İslâm aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyor, tüm insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin affına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA
GÜNCEL HABERLER