20 Eylül 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Girne25°C
  • Mağusa22°C
  • İskele22°C
  • Güzelyurt19°C
  • Lefke23°C

UBP’DE KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU, ÜSTEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

UBP‘de Kurultay tarihi 21 Eylül 2024 olarak açıklandı. UBp parti meclisi toplanarak kurultay tarihini belirledi. Toplantı sonrası açıklama yapan Ubp Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel, UBP‘nin gücünü köklerinden alan Kıbris Türk halkının varolu

UBP’de kurultay tarihi belli oldu, Üstel adaylığını açıkladı

08 Temmuz 2024 Pazartesi 17:58

UBP‘de Kurultay tarihi 21 Eylül 2024 olarak açıklandı.

UBp parti meclisi toplanarak kurultay tarihini belirledi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Ubp Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel, UBP‘nin gücünü köklerinden alan Kıbris Türk halkının varoluş mücadelesin önderlik etmiş ülkenin en büyük partisi olduğunu söyledi.

UBP‘nin tarihine ilişkin bilgiler paylaşan Üstel, ubp ruhunun hiç sömmediğini kaydetti.

UBP‘nin üyesi ve genel başkanıolmaktan duyduğu onuru dile getiren Ünal Üstel, üstlenmiş olduğum tümgörevlerde sağlam ve dirayeti bir duruş sergiledğini kaydetti.

Üstel, partinin son 10 yılda iç tartışmalar nedeniyle sıkıntılar yaşadığını belirterek, sıkıntılar atlatılsın diye bana verdiğiniz görevi yerine getirdim ve sıkıntılı dönemi birlikte atlattık dedi.

İstikrarlı bir hükümet ile yolumuza devam ediyoruz diyen Başbakan,Ankara hükümetleriyle sağlanan uyum sayesinde de yıllardır el atılmayan sorunları çözmeye başadık ifadelerini kullandı.
Üstel, bu süreçte gerek hükümette gerekse partide yapılan icraatları anlatarak, insan odaklı siyaset yaptıklarını söyledi.

Ünal Üstel, partinin borcu bulunmadığını, mali açıdan sağlam olduğnu ve yeni bir genel merkez yapımı için çalışma yapıldığını kaydetti.

Ubpnin kurultaylar partisi oldğunu ve her kurultaydan da güçlü çıktığını belirten Üstel, UBP Kurultayı’nın 21 eylülde yapılacağını ve kendisinin de aday olduğunu açıkladı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA
GÜNCEL HABERLER