20 Eylül 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Girne25°C
  • Mağusa22°C
  • İskele22°C
  • Güzelyurt19°C
  • Lefke23°C

ÜSTEL: 2027’YE KADAR YENİ PROJELERİMİZLE YOLA DEVAM

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, Partisinin Küçük Kaymaklı örgütünün düzenlediği geceye katıldı. Yoğun katılım gösterilen gecede konuşan Üstel, her bölgede gösterilen desteğe yeni dönemde de layık olmaya çalışacağını söyledi.

Üstel: 2027’ye kadar yeni projelerimizle yola devam

19 Eylül 2024 Perşembe 19:28

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, Partisinin Küçük Kaymaklı örgütünün düzenlediği geceye katıldı.

Yoğun katılım gösterilen gecede konuşan Üstel, her bölgede gösterilen desteğe yeni dönemde de layık olmaya çalışacağını söyledi.

Üstel, “21 Eylül’de görkemli bir kurultay yapıyoruz. UBP’nin kurultayları her zaman yarışlı olur. Bu durum partimize bir dinamizm getirir. Hareketlilik getirir ve partimizi önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlere hazırlar” dedi.

Ünal Üstel, “Başkanlık yarışımızı demokrasi içinde tamamlayacağız. Rekabet iyidir. Dinamizimdir. Onlar bizim evlatlarımız. Takdir üyelerimizindir” şeklinde konuştu.

Kurultay sürecinde partililerinden isteğinin birlik ve beraberliklerini bozmamaları olduğunu vurgulayan Üstel, “Unutmayın ki bizi parçalamak ve bölmek isteyen çok güç var. Dolayısıyla bu durumlara dikkatli olacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bizim hedefimiz 2027.. 2027’de göreve devam ederek halkımıza daha çok hizmet etmektir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA
GÜNCEL HABERLER