17 Eylül 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Girne25°C
  • Mağusa24°C
  • İskele24°C
  • Güzelyurt21°C
  • Lefke24°C

ÜSTEL:MUHTARLARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başbakan Ünal Üstel dernek ve sivil toplum örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor. Üstel bu çerçevede Muhtarlar Birliği’ni ziyaret etti, sıkıntılarını dinledi. Üstel’e ziyaretinde İçişleri Bakanı Dursun Oğuz da eşlik etti.

Üstel:Muhtarlarımız için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz

10 Eylül 2024 Salı 18:38

Başbakan Ünal Üstel dernek ve sivil toplum örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor.

Üstel bu çerçevede Muhtarlar Birliği’ni ziyaret etti, sıkıntılarını dinledi. Üstel’e ziyaretinde İçişleri Bakanı Dursun Oğuz da eşlik etti.

Muhtarlar Birliği Başkanı Akay Darbaz, ” Bizler 242 muhtar olarak size minnettarız” dedi.

Başbakan Ünal Üstel de “Bölgelerimizde, köylerimizde vatandaşa dokunan, onları dinleyen sizlersiniz. Muhtarlarımız bizim kıymetlimiz, vazgeçilmezimizdir” dedi.

2012 yılına kadar katkı almayan muhtarların merhum UBP Genel Başkanı İrsen Küçük döneminde katkı almaya başladığını ifade eden Üstel, kendilerinin de muhtarları nasıl daha iyi konuma ve daha işlevsel hale getirebilirler düşüncesiyle adım attıklarını söyledi.

Muhtarlara yüzde 75 olan katkı payını yüzde 95’e çıkardıklarını anımsatan Üstel, “Bununla da kalmadık, her muhtarın bir ofisi olması için de elimizden geleni yaptık. Çünkü muhtarlarımızın saygınlığını artırmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

Üstel, 110 muhtar için belirlenen yerlerde prefabrik ofislerin yapılacağını da açıkladı. Üstel ” Her muhtarlığın bilgisayarı olacak ve istatistik bilgiler hazırlanabilecek. Bizler bundan sonraki süreçte de muhtarlarımız için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA
GÜNCEL HABERLER