Aktunç: LTB başkanlığına aday adayı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi üyesi Akın Aktunç, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yaptığını duyurdu.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi üyesi Akın Aktunç, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yaptığını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Aktunç, şunları söyledi:

“Uzun bir dönemdir genelde yerel yönetim, özelde ise Lefkoşa Türk Belediyesi ile yoğurulmuş bir kardeşiniz olarak, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlığı’na adaylık başvurumu partim Ulusal Birlik Partisi’ne yapmış bulunuyorum.

En ince ayrıntısına kadar hazmettiğim, yapılması gerekenler kadar yapılmaması gerekenleri adım gibi bildiğim ve onlarca yıldır evim olarak kabul ettiğim LTB’yi yönetmek için önce partimin sonra da Lefkoşa halkının takdir ve desteğini talep edeceğim.

Hedefim, Lefkoşa Türk Belediyesi’ni, yeni seçilecek Belediye Meclisi ile birlikte çok daha ileriye, hak ettiği noktaya taşımaktır. Uygulanabilir ve Lefkoşa’yı Lefkoşa yapacak projelerimle Lefkoşalıların karşısına çıkmaya ve görev istemeye hazırım.

Başkente ve Ulusal Birlik Partisi’ne hayırlı olsun.”

Kıbrıs Haberleri

Cumhurbaşkanı Tatar:KKTC’nin tanınma ve izolasyonların kaldırılma zamanı gelmiştir
TC Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs Türkleri’nin hakları tanınmalı, federasyon modeli artık geçerliliğini yitirdi
Zaimağaoğlu Ankara’da, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı toplantısına katılacak
Sağlık hukuku Tabipler Birliği’nde düzenlenen sempozyumda ele alınıyor… Özdenefe:Denetim eksikliği sıkıntılara yol açıyor
Prof. Dr. Eda Becer, Cumhurbaşkanı Tatar’ı New York’ta ziyaret etti