Başbakan Ünal Üstel, Esin Leman Lisesi’nden bir heyeti kabul etti: ‘Yarının büyükleri ve idarecileri olarak ülke geleceğini sizler tayin edeceksiniz’

Esin Leman Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Okul Müdür Muavini Hatice Özler Şahin, yeni bir okul olan Esin Leman Lisesi’nin 272 ö

Esin Leman Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Okul Müdür Muavini Hatice Özler Şahin, yeni bir okul olan Esin Leman Lisesi’nin 272 öğrenci ve 34 öğretmenle eğitim verdiğini söyledi.

Şahin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı kurtuluş savaşı sonucunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğunu ve 105’inci yılın KKTC’de de coşku ile kutlandığını belirtti.

Başbakan Ünal Üstel de, Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ı gençlere armağan ettiğini ifade ederek, Atatürk ve Anadolu insanının mücadelesiyle Türkiye’nin 100 yaşında bir Cumhuriyete sahip olduğunu kaydetti.

Başbakan Üstel gençlere de seslenerek, “Yarının büyükleri, idarecileri, milletvekilleri, başbakan, cumhurbaşkanları olarak sizler ülke geleceğini tayin edeceksiniz. Sizinle olmaktan mutluyum. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Kıbrıs Haberleri

Cumhurbaşkanı Tatar Girne Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü başkanı ve üyelerini kabul etti
Bakanlar Kurulu, Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nın grevini 60 gün erteledi
Üstel:21 Eylül’de bayram var. O gün gardrobunuzu açın, bayramlıklarınızı giyin
Güler: “Kıbrıslı kardeşlerimizin meşru çıkarlarını her koşulda destekliyoruz”
Üstel: 2027’ye kadar yeni projelerimizle yola devam