Başbakan Üstel basına açıklama yaptı :İddialar gerçeği yansıtmıyor

Başbakan Ünal Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ErhanArıklı,Lapta Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Atasel ve Karayolları Dairesi Müdürü Kazım Kafaoğlu ile Alsancak bölgesinde bulunan evinin önünde basına açıklama yaptı.

Başbakan Ünal Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ErhanArıklı,Lapta Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Atasel ve Karayolları Dairesi Müdürü Kazım Kafaoğlu ile Alsancak bölgesinde bulunan evinin önünde basına açıklama yaptı.

Başbakan Üstel,CTP Girne ilçesinin evinin önünde bulunan New Jersey korkuluklarının kaldırıldığı ve bölgeye kavşak yapıldığı yönündeki iddiaların gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Hükümet olarak yarım kalan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Üstel, “Bu yolda bu kapsamda hükümetimiz dönümden Temmuz-Ağustos aylarına kadar tüm altyapısı ile tamamlanacak” dedi.

Bölgedeki yol projesinin henüz tamamlanmadığını belirten Üstel “ancak GKK’nin bölgede seferi birliği var.Burada bir kavşak yapılması onlardan gelen bir talepti.Bu yollar yapılırken bu hassasiyetler de göz önünde bulunduruluyor” diye konuştu.

Kıbrıs Haberleri

Başbakan Üstel:Sivil Savunma Teşkilatı sadece doğal afetlere karşı değil, her türlü kriz durumunda halkın güvencesi
Cumhurbaṣkanı Tatar: TEKNOFEST, ülke tanıtımına katkı yapacak
Kalkınma Bankası ile KTSO arasında sanayicilerin desteklenmesine yönelik protokol imzalandı
Cumhurbaşkanı Tatar, İki Taraflı Ekonomik ve Ticari İşler Teknik Komite Başkan ve üyelerini kabul etti
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu üyeleri Maraş’ı ziyaret etti