Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana umut oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak için Hatay’da gece gündüz çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri deprem bölgesinden döndü.

112 personel, 14 araç ile 12 ayrı enkazdan 36 canı kurtaran Büyükşehir İtfaiye ekipleri bölgede çalışmaları ile büyük takdir topladı.

Türkiye’yi derinden sarsan asrın felaketinin hemen ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için afet bölgesine giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye arama-kurtarma ekipleri Hatay’daki faaliyetlerini tamamlayarak Denizli’ye döndü.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkânlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, AFAD koordinasyonunda Hatay’da görevlendirilmesinin ardından Büyükşehir İtfaiye ekipleri depremin ilk gününden itibaren 112 personel, 14 araç ile 12 ayrı enkazdan 36 canı enkazdan kurtararak yaşama tutunmalarını sağladı.

Bölgede özverili ve fedakâr çalışmaları ile büyük takdir toplayan Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri ayrıca 5 evcil can dostu da enkazların arasından sağ şekilde çıkarmayı başardı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde arama kurtarma faaliyetlerini tamamlayan ekipler, AFAD koordinasyonunda İskenderun ilçesinde yangın güvenliğinin sağlanması amacıyla nöbetçi ekipleriyle bölgede çalışmalarına devam ediyor.

TRT

Güncel Haberleri

Sivas ve Yozgat'taki üniversitelerde "hibrit eğitim" başladı
Karaman'da sulama havuzuna düşen kadın yaşamını yitirdi
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu
Muş'ta çiftçilere 20 bin meyve fidanı dağıtıldı
Afyonkarahisar'da devrilen kamyonetteki 2 kişi yaralandı