Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kutladı

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı Ertuğruloğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Ankara’da şölen havasında yapılan AK Parti 8.

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı

Ertuğruloğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’da şölen havasında yapılan AK Parti 8. Olağan Kongresi’nde yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilen Anavatan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten tebrik ediyor, parti organlarına seçilenleri de kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı’nda istikrarla yürütülen çalışmaların KKTC’ye de güç verdiği aşikardır. Yeni dönemde de güvencemiz anavatanla ülkemiz arasında her alandaki dayanışma ve iş birliğinin daha da ileriye götürüleceğine olan inancım tamdır.”

Kıbrıs Haberleri

Tatar’dan Erdoğan’a tebrik mesajı
Üstel, yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilen Erdoğan’ı tebrik etti
Meteoroloji Dairesi Müdürü Güneş: “Oldukça soğuk hava kütlesinin etkisi bugün ve yarın da devam edecek”
Akdeniz Parlamenter Asamblesi’nde konuşan Uslu: “Türkiye, Kıbrıs konusunda uluslararası platformlarda her türlü çözümün parçası
Bakan Çavuş, Bostancı köyü ve üreticilerini ziyaret etti