Ferencvaros-Trabzonspor maçının misafir tribün biletleri satışta

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde 8 Eylül Perşembe günü deplasmanda Ferencvaros ile yapacağı maçın misafir tribün biletleri satışa çıktı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Macaristan temsilcisiyle Budapeşte'deki Groupama Arena'da oynanacak karşılaşmanın misafir tribün biletlerinin saat 17.00 itibarıyla satışa sunuldu.

Sınırlı sayıdaki biletler, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden 700 lira (36 euro-37 dolar) bedelle satın alınabilecek. Bilet satışı, misafir tribün kapasitesi dolana veya 5 Eylül Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Karşılaşma için toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek ve bir kişi yalnızca bir adet bilet satın alabilecek.

"Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra biletler taraftarlarımıza e-mail yoluyla 6 Eylül Salı günü gönderilecektir. Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek ve bilet satışı gerçekleşmeyecektir."

Misafir tribününden bilet alan taraftarlar Macaristan saatine göre 18.30-20.00 arası Budapeşte'de toplanarak toplu olarak karşılaşmanın oynanacağı stada gidecek.

TRT

Spor Haberleri

Filenin Sultanları bronz madalya maçına çıkacak
Mete Gazoz, çeyrek finalde elendi
Esra Yıldız Kahraman yarı finale yükseldi
Filenin Sultanları, İtalya’ya 3-0 yenildi
Mete Gazoz, çeyrek finale çıktı