İsveç’ten müzakere açıklaması

İsveç’te hükümet kurmak için görevlendirilen Ulf Kristersson, Türkiye ile NATO müzakerelerinin ciddiyetle sürdüğünü söyledi. Kistersson, Türkiye ve NATO görüşmeleri hakkında İsveç devlet televizyonuna açıklamalarda bulundu.

İsveç’te hükümet kurmak için görevlendirilen Ulf Kristersson, Türkiye ile NATO müzakerelerinin ciddiyetle sürdüğünü söyledi.
Kistersson, Türkiye ve NATO görüşmeleri hakkında İsveç devlet televizyonuna açıklamalarda bulundu.

NATO üyeliğinin İsveç için önemli olduğunu söyleyen Kistersson, Türkiye ile NATO müzakerelerine devam edildiğini belirtti.

Görüşmeleri başmüzakereci sıfatıyla eski Başbakan Magdalena Anderssons’un sekreteri Oscar Stenström’ün sürdüreceğini kaydetti.

28 Haziran’da Türkiye, Finlandiya ve İsveç Madrid Zirvesi’nde Üçlü Muhtıra imzalanmış, bu çerçevede kurulan Daimi Ortak Mekanizma’nın ilk toplantısı 26 Ağustos’ta Finlandiya’da gerçekleştirilmişti.

Dünya Haberleri

Türkiye, Ürdün, Irak, Lübnan ve Suriye’nin düzenlediği toplantının ardından ortak bildiri yayımlandı
Ürdün’de Beşli Güvenlik Zirvesi’ne katılan Hakan Fidan’dan Suriye ve Filistin mesajları
ABD’de kızamık salgını 12 eyalete yayıldı
Cevdet Yılmaz’dan Suriye’de yaşanan olaylara ilişkin açıklama
Kadın, hayata değer katandır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!