Karaağaç’ta yangın

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre saat 13:30 sıralarında, Karaağaç köyünün batı kısmındaki arazide meydana gelen yangın sonucu yaklaşık 15 dönümlük alan içerisindeki zeytin ve harnup ağaçları ile maki bitki örtüsü yandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre saat 13:30 sıralarında, Karaağaç köyünün batı kısmındaki arazide meydana gelen yangın sonucu yaklaşık 15 dönümlük alan içerisindeki zeytin ve harnup ağaçları ile maki bitki örtüsü yandı. Yangın, Polis itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Dairesi ve Sivil Savunma ekipleri ve özel bir şirkete ait iş araçlarının müdahalesi ile söndürüldü.

Saat 16:00 sıralarında yangın alanının yaklaşık bir buçuk kilometre güney kısmında meydana gelen başka bir yangına ise bölgede bulunan ekiplerin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Meydana gelen ikinci yangında ise yüz metrekarelik alan içerisindeki çam fidanları ile maki bitki örtüsü yandı. Her iki yangın alanındaki soğutma çalışmaları halen sürüyor.

pgm

Kıbrıs Haberleri

Alsancak’ta korkutan yangın!
Yenierenköy ve Mehmetçik’e yatırım; Sosyal Hizmetler, Sosyal Sigortalar ve İhtiyat Sandığı Daireleri hizmet binaları açıldı
Tatar: KKTC’nin ambargo ve izolasyonlar altında tutulması hukuk ihlalidir
Tatar: KKTC bir hukuk devletidir
Altıncık, Adli Yıl’ın açılışında konuşma yaptı