Narkotik’ten Hedef Operasyonu

Polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri bu sabahın ilk saatlerinde Gazimağusa’da operasyon düzenledi. Hedef adı verilen operasyonda toplam 125 gr uyuşturucu madde 40 adet uyuşturucu hap, 2 tabanca, 1 şarjör ve 9 mermi ele geçirildi.

Polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri bu sabahın ilk saatlerinde Gazimağusa’da operasyon düzenledi. Hedef adı verilen operasyonda toplam 125 gr uyuşturucu madde 40 adet uyuşturucu hap, 2 tabanca, 1 şarjör ve 9 mermi ele geçirildi. Operasyon kapsamında bir kişi tutuklandı.

Narkotik’ten HEDEF Operasyonu.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu; 80 gram ağırlığında Hintkeneviri, 50 adet MDMA türü extasy hap, 45 gram ağırlığında Methamphetamine türü uyuşturucu maddeler ile iki adet 9 mm çapında tabanca, bir adet şarjör ve 9 adet canlı mermi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında bir kişi tutuklandı.

Kıbrıs Haberleri

2023 yılı vergi rekortmenleri açıklandı… İlk 10 kurumun 7’si banka
Cumhurbaşkanı Tatar:KKTC’nin tanınma ve izolasyonların kaldırılma zamanı gelmiştir
TC Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs Türkleri’nin hakları tanınmalı, federasyon modeli artık geçerliliğini yitirdi
Zaimağaoğlu Ankara’da, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı toplantısına katılacak
Sağlık hukuku Tabipler Birliği’nde düzenlenen sempozyumda ele alınıyor… Özdenefe:Denetim eksikliği sıkıntılara yol açıyor