Şubat ayı maaşlarını bağışlıyorlar

Cumhurbaşkanı Tatar, Başbakan Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı ve Başbakan Yardımcısı Ataoğlu Şubat ayı maaşlarının Başbakanlık Kooperatif Merkez Bankası’nda açılan Afet ve Acil Durum Yardım Hesabı'na yatırılması için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Şubat ayı maaşlarının  KKTC Başbakanlık Kooperatif Merkez Bankası’nda açılan  Afet ve Acil Durum Yardım Hesabı'na yatırılması için talimatlarını verdi.

Gazetemize konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Başkanı Erhan Arıklı,  Şubat ayı maaşının  KKTC Başbakanlık Kooperatif Merkez Bankası’nda açılan  Afet ve Acil Durum Yardım Hesabı'na yatırılması için talimat verdiğini doğruladı. Bakan Arıklı, “Anavatanımız Türkiye'de meydana gelen ve ülkemize de ateş düşüren deprem felaketinden dolayı derin bir hüzün içerisindeyim.   Şubat ayı maaşımın Afet ve Acil Durum Yardım Hesabı'na yatırılması için  gerekli talimatı vermiş bulunmaktayım. Gerek ana vatanımız Türkiye Cumhuriyeti gerekse Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim" açıklamasında bulundu.

Kıbrıs Haberleri

Başbakan Üstel, hortumdan zarar gören Çayırova’yı ziyaret etti
İtfaiye Haftası, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında etkinliklerle kutlanıyor
Cumhurbaşkanı Tatar, New York’ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin yemeğine katıldı
Üstel’den PM’ye aday olan, kazanan veya bayrağı devreden tüm adaylara tebrik ve teşekkür
Çatalköy İlkokulu’nun yeni okul binası düzenlenen törenle açıldı