Uzun: Oksijenim bitiyor, bari “2 saatlik kesinti” diye duyuru yapmayın!

Sağlık sorunu nedeniyle elektrikli oksijen cihazına bağlı yaşayan Hasan Ahmet Uzun isimli vatandaş, elektriklerin sabah 10.00’dan beri kesik olduğunu, oksijen tüpünün de bitmek üzere olduğunu isyan ederek haykırdı.

Mağusa’ya bağlı Yıldırım köyünde yaşayan ve sağlık sorunu nedeniyle elektrikli oksijen cihazı kullanan Hasan Ahmet Uzun isimli vatandaş, elektriklerin sabah saat 10.00’dan beri kesik olduğunu, oksijen tüpünün de bitmek üzere olduğunu haykırdı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Hasan Ahmet Uzun isimli vatandaş, elektik kesintilerine isyan etti. Vatandaş, Kıb-Tek’in “kesinti 2 saat olacak” diye açıklaması olmasa tedbir almış olacağını kaydederek, saatlerdir elektriklerin kesik olmasından yakındı.

Uzun, akşama kesilmeyeceğinin de garantisi olmadığını ifade etti.

“Bu gece kesilmeyeceğinin de garantisi yok”

Hasan Ahmet Uzun'un ilgili paylaşımı şöyle:

“Yazıklar olsun bizim gibi hastalara bu eziyet yeter. Saat 10.00 dan beri elektrik yok. Oksijenim bitmek üzere... Bari iki saat kesilecek diye duyuru yapmayın bu gece de kesilmeyeceğinin garantisi var mı?”

North Cyprus UK

Kıbrıs Haberleri

Cumhurbaşkanı Tatar 3. Raşit Özsağlam Tavla Turnuvası’na katıldı
Yılmaz’dan Gazimağusa’da önemli mesajlar: “Tarım ve narenciyeye katkıyı sürdüreceğiz”
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Tatar’ın doğum gününü kutladı
Başbakan Üstel Maraş Buluşması’nda konuştu: Biz her zaman Anavatanımız Türkiye ile el ele, kol kola bütün zorlukların önünü aşar
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Maraş Buluşması’nda konuştu: “Derdimiz, millete hizmet etmek, sizlerin sorunlarını çözme