• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Lefkoşa 25 °C
  • Girne 27 °C
  • Mağusa 26 °C
  • İskele 26 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • Lefke 25 °C

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Üstel, Turunçlu, Paşaköy, Vadili, Akdoğan, İnönü, Dörtyol ve Korkuteli köylerini ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, halka iç içe olmak, vatandaşı dinlemek ve icraatlarını doğrudan anlatmak için gerçekleştirdiği bölge gezilerini sürdürüyor.
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Üstel, Turunçlu, Paşaköy, Vadili, Akdoğan, İnönü, Dörtyol ve Korkuteli köylerini ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, halka iç içe olmak, vatandaşı dinlemek ve icraatlarını doğrudan anlatmak için gerçekleştirdiği bölge gezilerini sürdürüyor.

UBP Genel Merkez’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Üstel, bu bağlamda dün Turunçlu, Paşaköy, Vadili, Akdoğan, İnönü, Dörtyol ve Korkuteli köylerini ziyaret etti.

Üstel’e ziyaretleri sırasında eşi Zerrin Üstel, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Gazimağusa İlçe Başkanı Nahit Öncü, Maliye Bakanı Özdemir Berova, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş ve partililer eşlik etti.

UBP Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, yaptığı ziyaretlerde halktan yoğun ilgi görüp destek aldıklarını kaydetti.

“Turunçlu, Paşaköy, Vadili, Akdoğan, İnönü, Dörtyol ve Korkuteli Örgüt Başkanı yol arkadaşlarım, bizlere açık desteklerini ifade etmişlerdir. İstikrara onay vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanan Üstel, “Mesarya bölgemizde bulunan bu köylerimizin verdiği destek bizler için çok önemlidir. Verdikleri destekle hükümet olarak istikrarı sağlayacak ve halkımız için uzun yıllar hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Üstel, “İki yıldır durmuyoruz halkımız için çalışıyoruz. Halkımıza güzel bir gelecek için yıllardır rafta kalan projeleri birer birer bitiriyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı paylaşmak adına ülkemizin tüm bölgelerini her fırsatta ziyaret etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bölge ziyaretlerinde vatandaşların beklentilerini dinlemeye her zaman öncelik vereceklerini ifade eden Üstel, şunları kaydetti:

“Gençlerimiz kendi topraklarına tırnaklarını geçirebilsin göç etmesin diye kırsal kesim arsası çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Gençlerimizi düşünüyor buna göre çalışmalar yapıyoruz. Hükümetimiz arsası olmayan gencine arsa verecek, ev alamayan gencini hayata geçireceği sosyal konut projesiyle ev sahibi yapacaktır. Alt yapısı tamamlanmayan kırsal kesim arsalarının alt yapılarını birer birer tamamlıyoruz. Ağıl bölgesi sorunu yaşayan köylerimizin bu sorununu da sırasıyla sonuca kavuşturacağız. Özetle biz durmuyoruz, halkımız için çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız destekle istikrarla çalışmaya devam edeceğiz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.